sâmbătă, 2 martie 2013

Free Energy - Music Video

Energia liberă (sau "eliberată"... de monopol, de control și de profit) este exact ce avem nevoie acum și probabil singura soluție rămasă disponibilă să transformăm planeta într-un Paradis.

Sper ca tot mai mulți oameni să se trezească și să înțeleagă acest adevăr, nu prea mai avem timp de pierdut.

Absolut orice, dar absolut orice proces la care te poți gândi, funcționează pe o formă sau alta de energie. Mecanica cuantică începe să indice deja că nu există materie "per se" ci doar un ocean de energie vibrând la diferite frecvențe. 

Dacă vrei să ajuți într-un mod radical și profund la transformarea planetei, nu mă pot gândi la nimic mai radical și mai profund decât să înțelegi cum energia este sursa oricărui lucru și forța din spatele oricărui process. Odată ce ai înțeles cu adevărat asta și ajungi să o vezi mereu în jurul tău, abia atunci vei fi capabil să produci schimbări importante și rapide.

Noi suntem un ocean de energie trăind într-un ocean de energie. Nu avem nevoie de bani, de control, de constrângeri și restricții... Energia este cu adevărat liberă și nelimitată, doar că din diverse motive refuzăm că înțelegem acest lucru și fugim după iluzii ca politica, activism, recilare, societați caritabile și tot asa. Toate sunt acțiuni onorabile și ajută, dar foarte foarte puțin comparativ cu impactul pe care l-ar avea înțelegerea adevărului de mai sus.

Vizionare plăcută!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

(poţi folosi taguri HTML simple ca <b>, <i>, <a>, pentru formatare text sau postare linkuri)